3.4.12

Gaudeix Terradets

Al sud del Pallars Jussà, al vessant nord del Montsec de Rúbies, on el Barcedana s'aiguabarreja amb la Noguera Pallaresa nodrint el pantà de Terradets, hi ha un indret secret i meravellós, un entorn privilegiat, gairebé verge, gens turístic, ple d'energies tel·lúriques.

Amb l'arribada de la primavera, la natura mostra tota la seva exuberància: muricecs, serps, sangartilles, granotes, papallones, ocells, flors, brots tendres... El paisatge reverdeix. L'hort comença a esquerar-se. És el moment de gaudir a l'aire lliure, respirar puresa, deixar que el sol et colri la pell, perdre's dins el bosc resseguint els corriols dels senglars, remuntar el rierol, banyar-se a la cascada, endinsar-se a les coves, enfilar-se al capdamunt del massís, visitar pobles abandonats, contemplar les estrelles...Qualsevol estació és bona per acostar-se a la natura i escoltar el seu batec encisador.

COACHING. Ens agradaria compartir tot això amb vosaltres més enllà de les paraules. Us podem fer de guia, ensenyar-vos els secrets que he descobert, acompanyar-vos en la recerca del vostre camí de creixement personal. Individualment o en grups petits, podeu venir a passar un dia, un cap de setmana o el temps que acordem. Disposem d'una casa amb totes les comoditats. Ens adaptem als vostres interessos i necessitats.

¿Voleu conèixer un territori intacte i una forma de vida alternativa, lluny de la ciutat i de la crisi? Hi esteu convidats.

Per a més informació: 617 029 360    Mostra Vall de Barcedana en un mapa més gran

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada